Jag är inge bra på det här :S

Att regelbundet uppdatera bloggen är inte en av mina starka sidor tyvärr :( Ni börjar se de tydliga mönsterna va? Hade jag inte haft min Iphone hade jag helt klart suttit vid datorn betydligt oftare.

Snart är det dags att ta nya barnporträtt så då händer det förhoppningsvis lite mer här inne. Är du intresserad av att bli fotograferad eller vet någon som är får du jättegärna höra av dig.

Här kommer två bilder på själva slottsruinen där jag fotograferade Amanda.Du får inte kopiera eller använda bilderna utan min tillåtelse

Lovely weather <3

Har det varit den här veckan :) Den här årstiden känner jag verkligen att jag valt rätt yrke he, he.

Lägger upp två bilder till från i söndags.Du får inte kopiera eller använda bilderna utan min tillåtelse

Lyckeby slottsruin

Idag steg vi upp med tuppen. Med facit i hand var det helt underbart! Tänk vad mycket vi hann med. Först var vi vid Lyckeby slottsruin där jag fotograferade Amanda. (Nedan kommer några smakprov från dagen). Därefter åkte vi in till Karlskrona tillsammans med två av Freddes kusiner, samt deras respektive. Vi blev bjudna på brunch, mums :) Björn "ropade" nämligen hem det på bröllopet.

För övrigt har helgen varit helt fantastisk. Något jag från början trodde skulle vara en "vanlig" helg i Blekinge, visade sig bli en ordentligt festhelg :) Jag hade fått reda på att vi skulle inviga Freddes brors nya bar han byggt i källaren. Då vi anledde fick jag veta att jag "Trollet" (Niklas kallar mig så) skulle få äran att öppna dörren till källaren och därmed inviga baren. Något jag inte räknat med var att bakom dörren stod där 25 festglada släktingar och sjöng för mig. Till en början tänkte jag att oj, vad kul att så många är här och ska vara med på invigningen. Sedan hörde jag att de sjöng "Ja må hon leva" och Stickan spelade dragspel. Ha ha, tänka sig att jag helt glömt bort att jag fyller 25 om en månad. De hade alltså samlats för att fira mig. Sååå gulligt :) Så det var till att krama om alla och bege sig bort till festlokalen. Ha ha, tänka sig vilka underbara människor de är där uppe :D

Nu ska jag slänga mig på soffan och slappa en stund innan det är dags att hoppa i bingen.Du får inte kopiera eller använda bilderna utan min tillåtelse

Nu kör vi en s/v

Som rubriken lyder kommer en av Österlenbilderna i s/v :)

Du får inte kopiera eller använda bilderna utan min tillåtelse

Några jag tycker om <3

Det är inte lätt att fånga vissa personer på bild. Det gäller att vara snabb med kameran, de tröttnar lätt. Tro inte att du kan placera dem där du vill, mitt i solen får väl duga. :PBilderna togs under vår tripp till Österlen under Långfredagen.

Du får inte kopiera eller använda bilderna utan min tillåtelse

Konstrunda skulle det vá

Japps som titeln lyder var det tänkt som en konstrunda på Österlen. Gårdagen bjöd på ett fantastiskt skönt vårväder och in i bilen skulle vi. Körde ner mot härliga Österlen. Första stoppet efter dryga timmen (och enda utställningen) blev hos en fotograf i ..... ja för det har jag glömt :P Hon ställde iaf. ut några fantastiska svartvita naturfoton. Hon hade riktig magi i sina bilder. Najs. Utanför i den mysiga trädgården passade jag på att ta några vårfoton.

Nu ska jag ut till päronen och vårstäda vinden. Jippie! Ha ha :)

Du får inte kopiera eller använda bilderna utan min tillåtelse


Välkomna!

Tänk på att alla bilder är copyrightskyddade. Du får alltså inte använda dem utan min tillåtelse.


bloglovin

bloglovin

RSS 2.0
Lina Holgersson

heter jag som äger och förvaltar denna fotoblogg. Jag är 24 år och bor i Lund. Jag började fotografera "på riktigt" i julas. Innan dess hade jag bara gått en fotokurs på gymnasiet. Jag älskar att fotografera! Vill du kontakta mig? Lämna gärna en kommentar eller skriv till:

lina_holgersson@hotmail.com