Yeees :D

Nu är det nästan klart. Jag ska ta porträtt åt ett företag. Ska bli så roligt. Lite spänt är det förstås he he...

Förlåt för grymt dålig uppdatering. Har inte alls varit på humör. Sitter sällan vid datorn just nu. Gör allt från min älskade Iphone. Men nu är vi påväg mot ljusare tider vilket innebär en mycket gladare och trevligare Lina som dessutom förhoppningsvis hinner ut och fota mycket mer :D Det är ju väldigt knappt med tid under vinterhalvåret då man tävlar mot mörkret.

Nu ska jag fortsätta njuta i glädjeyran... SCHLAGER på full volym, hittade en bra mix på Spotify :) Laddar inför genrepet i Malmö imorgon. Ska bli fullt ös. GO, GO, GO...

Puss och Kram på er!

Du får inte kopiera eller använda bilderna utan min tillåtelse

Kanske :P

Har något på gång... :) Den som lever får se. Lovar att berätta om det blir aktuellt så håll tummarna.Du får inte kopiera eller använda bilderna utan min tillåtelse

Ich bin müde

Idag har vi varit på la banca. Pratat sånt "roligt" som bolån och pensionssparande. Det sistnämnda fattade jag nada av. Je, je får hoppas det plingar till någon gång.

Nu ska jag ner och kika till maten. Idag ska det bli fylld lövbiff med potatiskroketter och bea. Yummi :) Inte illa för en måndag va? Längtar sååå. Sojakorvarna på jobb smakade bläääääääääääää.

Bjussar på några fler bilder från igår.

Morsning korsning...
Du får inte kopiera eller använda bilderna utan min tillåtelse

Äääääntligen :D

Jag är så lycklig. Har varit ute och fotat för första gången på väääldigt länge :) Älskar när det går mot ljusare tider. Ska bli ändring på det här. Trots ringrostighet känner jag mig ganska nöjd. Stackars Sandra fick kämpa på i bar klänning och bara ben i snö och minusgrader. Tusen tack gumman för bra sammarbete :)
Du får inte kopiera eller använda bilderna utan min tillåtelse

Med en enkel tulipan...

I söndags fyllde min älskling år. Vågar inte säga hur många år hö, hö... ;) Men han fick iaf. en bukett tulpaner av mig samt ett Nintendo Wii :D Håll med om att jag är snäll ha, ha. Igår köpte han det nya Super Mario Bros. Shiiit vad kul det är. Passar perfa nu när jag är ensam hemma om kvällarna, för tråkigt är det när han jobbar kvällsskift.

Om man skulle ta och återgå till vad jag höll på med. Sitter och scannar in barnens självporträtt. Har ingen scanner på jobbet ännu så jag får göra det hemma, med vår inte alltför snabba scanner.

Mors!

Du får inte kopiera eller använda bilderna utan min tillåtelse


Välkomna!

Tänk på att alla bilder är copyrightskyddade. Du får alltså inte använda dem utan min tillåtelse.


bloglovin

bloglovin

RSS 2.0
Lina Holgersson

heter jag som äger och förvaltar denna fotoblogg. Jag är 24 år och bor i Lund. Jag började fotografera "på riktigt" i julas. Innan dess hade jag bara gått en fotokurs på gymnasiet. Jag älskar att fotografera! Vill du kontakta mig? Lämna gärna en kommentar eller skriv till:

lina_holgersson@hotmail.com