Fick ett ryck :)

För cirkus 24 timmar sedan kom jag på att jag ville klä om en gungstol som vi har här hemma. Den togs in i Sverige från Amerika av min farfars farfar, så den är ganska gammal :P Jag har hela tiden sagt att jag skulle klä om den men inte riktigt vågat. Igår bestämde jag mig iaf. Nästan direkt körde jag till "Stoff och Stil" och inhandlade diverse ting jag behövde.

Sen är det lite så med mig att får jag en idé så vill jag göra det direkt. Så nu några intensiva timmar senare, med onda fingrar och ond rygg har jag färdigställt det lilla projektet. Vad tycks? Själv är jag iaf. mycket nöjd :D

   

   

Du får inte kopiera eller använda bilderna utan min tillåtelse

Semester :)

Så var då äntligen semestern här. Förvisso har den varit det i några dagar nu men eftersom vi har storstädat här hemma har det inte riktigt kännts så. Man kanske inte ska städa under semestern... men när ska man då hinna göra det? Idag har vi iaf. varit iväg på en liten utflykt. Blev Höganäs outlet och en sväng inom Väla för att införskaffa smaskiga nötter från Tasty House :) Muuums... Till helgen blir det inflyttningsfest och förhoppningsvis Liseberg. Som jag har längtat :) Måtte jag våga åka någonting nu också.Jag hoppas få till några fina porträtt i sommar. Är du sugen så hör gärna av dig :)

Du får inte kopiera eller använda bilderna utan min tillåtelse

Melker

I helgen hade vi träff med de gamla grannarna från Fornvägen. Det var föräldrar, barn och barnbarn. Jättetrevligt. En av gästerna var charmtrollet Melker. Tryckte av några foton på honom. Tyvärr är ju inte alltid ljusförhållandena de bästa när man spontanfotar. Man bär ju inte heller med sig reflexskärmen precis. Detta är förklaringen till skuggorna på den nedre bilden. Annars tycker jag den är så söt på honom :)Du får inte kopiera eller använda bilderna utan min tillåtelse

Hot, hot, hot :)

Igår var det sjuuukligt varmt... men gott! Efter jobbet åkte vi hem till mina föräldrar för att vara i deras trädgård och bada i "poolen", d.v.s. deras utespa. Guuuuuud vad härligt det var. Det svalkade så skönt.

Framåt kvällen tog jag fram vattenspridaren för att vattna gräset. Mamma passade även hon på att svalka av sig lite :)

Du får inte kopiera eller använda bilderna utan min tillåtelse

Städtant, jadå :)

Idag har jag varit på förskolan och städat hela dagen. Hej och hå vad rent det ska bli :) Har diskat alla miljoner saker från byggrummet, t.ex. skruvar och muttrar till mekanot och klossar. Har även skurat alla barnens fack, så när jag kom hem till smutsen sa jag bara, nej tack inte idag :P På jobbet är det liksom avkopplande att städa, hemma är det något helt annat :P

Jag föredrar att redigera foton :) 

Du får inte kopiera eller använda bilderna utan min tillåtelse

En annan charmör

Hemma hos Freddes ena moster har det flyttat in en liten kise. Hon kom som en snöboll i vintras. Stackars lilla övergivna kise. Nu har hon iaf. fått ungar. Så gosesöta så. Tyvärr kan man inte kela med dem då hon hela tiden är på sin vakt.Bilden är tagen med mitt 70-300 objektiv. Inte det lättaste när jag skakar som en frusen kamel och objektivet saknar bildstabilisator men men... var är du mitt lilla stativ när jag väl behöver dig?

Anledningen att jag inte fick några bra bilder på ungarna var p.g.a. rörelseoskärpa då de knappast ville ligga still.

Du får inte kopiera eller använda bilderna utan min tillåtelse

Liten har blivit... större

I helgen har vi varit i Blekinge för att hälsa på släkten och fira Amanda som fyllt 20. Tänka sig att den tjejen bara kommer närmre och närmre min ålder. Hon som bara var 11 när jag lärde känna henne. Jag var ju faktiskt 16 och VUXEN!! Ha, ha, ha...

En annan liten dam som bara växer och växer är lilla Agnes. Kvällen till ära var hon trött och tjurig vilket inte ledde till så värst många bilder, men några blev det iaf.Du får inte kopiera eller använda bilderna utan min tillåtelse

Så var det dags...

För ett tag sedan utmanade Malin mig att svara på några frågor. Det är inte lätt att leva med en hjärna likt en guldfisk. Det glömdes helt klart bort för att igår återvända tillbaka :) Så här kommer det.

Blogg jag läser först: Emelie Ohlsson, Malin, Sandra. De bloggarna får sig iaf. en liten titt varje dag :P 

Blogg jag hört talas mycket om men aldig läst: Det måste nog vara den där Kissie. Jag är inte för att "stötta" den typen av blogg. 

Kändisblogg jag följer: Faktiskt ingen. Klart man kikar runt lite ibland men det är ingen jag kontinuerligt klickar in på. 

Mest kända bloggare jag sett IRL: Emelie Ohlsson Första gången var i samband med att hon fotograferade vårt bröllop. Därefter har jag träffat henne under två kurstillfällen. 

Första bloggen jag började följa: Ha ha känns som det blir mycket Emelie här alltså ;) Det var tack vare ett tips från Malin i samband med att vi letade bröllopsfotograf.

Bloggare jag beundrar och varför: Oj, ingen aning.

Fördelar jag fått tack vare bloggen: Ha ha ja du... ja det är ju kul att få kritik och beröm på mina foton. Har ju faktiskt fått ett uppdrag också (LIKA), lite tack vare bloggen iaf.

Då hatar jag att blogga: När jag känner att jag är tvungen p.g.a. dålig uppdatering. Då är det liksom mer tvång än kul.

Då älskar jag att blogga: Då jag har tagit nya foton som jag själv känner mig nöjd med.

Person som ofta kommenterar hos mig och som förtjänar lite uppmärksamhet: Alla som kommenterar förtjänar uppmärksamhet! Ha ha... blir superglad när någon skrivit något litet.Då utmanar jag Sandra då ;)

Du får inte kopiera eller använda bilderna utan min tillåtelse


Välkomna!

Tänk på att alla bilder är copyrightskyddade. Du får alltså inte använda dem utan min tillåtelse.


bloglovin

bloglovin

RSS 2.0
Lina Holgersson

heter jag som äger och förvaltar denna fotoblogg. Jag är 24 år och bor i Lund. Jag började fotografera "på riktigt" i julas. Innan dess hade jag bara gått en fotokurs på gymnasiet. Jag älskar att fotografera! Vill du kontakta mig? Lämna gärna en kommentar eller skriv till:

lina_holgersson@hotmail.com