Done :)

Idag har jag skickat iväg fotona till Eva. Blev en skiva och några förstoringar :) Nu får vi hoppas att de blir nöjda.De valde bl.a. den här bilden som förstoring.

Du får inte kopiera eller använda bilderna utan min tillåtelse

Djurporträtt

Idag mötte jag upp Eva utanför Eslöv. Vi körde hem till hennes dotter för att fotografera deras hundar. Två jättesöta hundar mötte upp oss. De är en blandning av Schäfer och Rottweiler. Mycket fina! Jag trodde att det skulle vara svårast att fotografera den yngsta som är 1,5 år. Tji fick jag. Det var helt tvärt om. Den minsta var äldst och dessutom busigast. Kan även säga att det var den mest nonchalanta hund jag träffat. Ha ha så fort det var dags att klicka vände han bort huvudet eller gäspade stort :) Men det blev fina bilder på honom iaf. Den andra satt så fint hela tiden, en riktig fotomodell.

Tack till Eva och hennes familj för ett mycket trevligt bemötande! Ledsen att jag inte hann stanna och fika med er, men tack för inbjudan:)Du får inte kopiera eller använda bilderna utan min tillåtelse

Ny header :)

Ja, som ni förhoppningsvis kan se så har jag gjort en ny header. Tyckte att det var på tiden :) Började fila på det igår men blev inte riktigt nöjd. Idag gjorde jag en ny som var lite annorlunda och blev ganska nöjd.

Här har ni en print screen på hur den såg ut innan.Passar även på att välkomna min nya prenumerant! :D

Du får inte kopiera eller använda bilderna utan min tillåtelse

Bilderna är färdiga :)

Nu har jag redigerat färdigt bilderna på familjen Hedebris, samt överfört de till cd . Nu väntar nästa fotoprojekt. Följ bloggen om du vill ha reda på vad det är :)Jag vill även passa på att hälsa de två nya prenumeranterna välkomna hit! Hoppas på fler som hoppar med :)

Du får inte kopiera eller använda bilderna utan min tillåtelse

Love is in the air ;)

Här kommer en bild på de söta föräldrarna. Visst lyser det förälskat om dem :)TACK! Alla läsare som vart inne idag. Ni är ju galet många hi hi... Fortsätt så! Ni får väldigt gärna börja prenumerera på bloggen också. Klicka bara där uppe på "följ bloggen" och bli medlem på bloglovin om du inte redan är det. Sedan klickar du bara i att följa bloggen :) Tack på förhand.

Du får inte kopiera eller använda bilderna utan min tillåtelse

Pildammsparken

Idag har jag varit och fotograferat familjen Hedebris i Pildammsparken i Malmö. Det var en mycket pigg och glad familj som mötte upp mig.Vi tog några syskonbilder först. Visst är de fina, syskonen Hedebris :)Noah hittade en pinne som var rolig att leka med.Julia posar vant. Ha ha, så söt. Hon älskar att stå framför kameran och har många poser att bjuda på. Tro inte att någon har sagt hur hon ska sitta inte :) Nawe.Lilla Bella bus föredrog att pilla i sanden istället för att kolla på mig. Här spelade mamma Sofie musik med mobilen. Det gjorde så att hon kikade upp en liten stund iaf :)

Håll utkik! Det kommer fler bilder :)

Ett stort tack till familjen Hedebris för en trevlig dag!

Du får inte kopiera eller använda bilderna utan min tillåtelse

Black & White

Sötisarna i svart vitt :)Du får inte kopiera eller använda bilderna utan min tillåtelse

Elvira & Melvin

Idag var det dags för syskonfotografering i Teckomatorp. Elvira var lite svårflörtad i början men efter att gunghästen kommit ut lossnade det :) Det blev tyvärr inte så många bilder på dem ihop. Elvira var lite hårdhänt med lillebror och han visade tydligt att han inte tyckte det var okej. Men många fina enskilda kort blev det :)Sekunden senare låg storasyster över lillebror.Du får inte kopiera eller använda bilderna utan min tillåtelse

Snart så...Ja snart så kommer det uppdateras här :) Har lite på g. Barnporträtten rullar in :D Hur roligt som helst! Imorgon blir det syskonfotograferering och om cirkus en vecka blir det ytterligare en. Najs! Är du intresserad av att bli fotograferad eller känner någon som är? Hör av dig :)


Du får inte kopiera eller använda bilderna utan min tillåtelse


Välkomna!

Tänk på att alla bilder är copyrightskyddade. Du får alltså inte använda dem utan min tillåtelse.


bloglovin

bloglovin

RSS 2.0
Lina Holgersson

heter jag som äger och förvaltar denna fotoblogg. Jag är 24 år och bor i Lund. Jag började fotografera "på riktigt" i julas. Innan dess hade jag bara gått en fotokurs på gymnasiet. Jag älskar att fotografera! Vill du kontakta mig? Lämna gärna en kommentar eller skriv till:

lina_holgersson@hotmail.com