Leo <3

Idag har jag, Sandra och Leo varit ute på en underbar skogspromenad. Härligt väder och gott sällskap :) Efteråt var jag ju tvungen att fotografera den lille prinsen. Här nedan ser ni ett litet smakprov. Nu är det dags att göra sig färdig för melodifestivalen med Julia. Tjooohoooo :D

Du får inte kopiera eller använda bilderna utan min tillåtelse

Skäll på mig!

Jag har haft en svacka helt enkelt. Har inte haft så mycket inspiration tyvärr. Men nu nalkas våren och det lär få mig på andra tankar :) Brukar bli lite mer fotande då. Det har även hänt mycket privat vilket även det påverkat min närvaro här.

Bjuder iaf. på en bild som togs förra våren då jag var på konstrunda med Fredrik och mina föräldrar. Får se om det blir en sväng även det här året. Så länge vädret är bra brukar det vara riktigt trevligt och mysigt :)

Du får inte kopiera eller använda bilderna utan min tillåtelse


Välkomna!

Tänk på att alla bilder är copyrightskyddade. Du får alltså inte använda dem utan min tillåtelse.


bloglovin

bloglovin

RSS 2.0
Lina Holgersson

heter jag som äger och förvaltar denna fotoblogg. Jag är 24 år och bor i Lund. Jag började fotografera "på riktigt" i julas. Innan dess hade jag bara gått en fotokurs på gymnasiet. Jag älskar att fotografera! Vill du kontakta mig? Lämna gärna en kommentar eller skriv till:

lina_holgersson@hotmail.com