Spanien

Sorry för dålig uppdatering men vi har varit på semester i Spanien :) Mil Palmeras för att vara exakt. Det var riktigt gött att få komma iväg till solen och värmen ska ni veta :P Vi hyrde en lägenhet tillsammans med Sandra och Niklas.

När vi kom hem väntade h--ve---t på oss. Golvläggaren har varit i lägenheten och slipat golvet i storarummet och hallen. Så innan vi åkte flyttade vi ut alla saker. Då vi frågade hur mycket vi behövde täcka över fnös han bara och sa att det inte skulle yra någonting eftersom de hade dammsugare på slipen. EEEEEHHHHHHHHH hur kommer det sig då att det låg slipdamm ÖVERALLT???? T.o.m. i badrummet och sovrummet där dörrarna var stängda. Grrrr så sur jag blev. Tur att vi slängde lakan över elektroniken för att vara på den säkra sidan.Sandra och Niklas på stranden i Mil Palmeras :)

Du får inte kopiera eller använda bilderna utan min tillåtelse

Kommentarer
Postat av: barbro

OH vilket fin kort du har tagit på Sandra o Niklas verkligen mysigt ...men oj lilla vän det va ju inte kul att komma hem till det o som är så svårt att få bort...fy fanken kram

2010-08-16 @ 08:26:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Välkomna!

Tänk på att alla bilder är copyrightskyddade. Du får alltså inte använda dem utan min tillåtelse.


bloglovin

bloglovin

RSS 2.0
Lina Holgersson

heter jag som äger och förvaltar denna fotoblogg. Jag är 24 år och bor i Lund. Jag började fotografera "på riktigt" i julas. Innan dess hade jag bara gått en fotokurs på gymnasiet. Jag älskar att fotografera! Vill du kontakta mig? Lämna gärna en kommentar eller skriv till:

lina_holgersson@hotmail.com